lunes, 6 de mayo de 2013

Novetats

Casa de verano con piscina de Herman Koch

Herman Koch, un dels autors contemporanis neerlandesos més llegits tant dins com fora del seu país, torna a les llibreries amb "Casa de verano con piscina", una novel·la àcida i provocadora.
 Koch es concentra en institucions centrals de les classes acomodades europees, com el matrimoni, la família o les relacions paternofiliales, i planteja intensos dilemes ètics, aconseguint que el lector s'interrogue sobre si ha de prevaldre l'instint de protecció patern o la lleialtat a les normes que garantixen la cohesió social.
 "Casa de verano con piscina" explora de forma magistral temes contemporanis com el malestar de la família, la difícil comunicació entre pares i fills o la falsedat de les relacions socials, així com el desig, la culpa o l'ànsia de venjança en el si d'una societat permissiva i autocomplaent. "Casa de verano con piscina" és una novel·la apassionant en què ningú és del tot innocent, ni tan sols els que pareixen més inofensius i fràgils. Herman Koch aconseguix que el lector quede atrapat davant d'un incòmode encreuament ètic, que el manté en suspens fins a l'última pàgina.