miércoles, 19 de junio de 2013

Novetats Juvenil

Requiem de Lauren Oliver
 "Han tractat d'acabar amb nosaltres. Però encara estem ací. I cada dia som més. Potser tindran raó i els nostres sentiments ens tornen bojos. Tal vegada l'amor és una malaltia de què hauríem de curar-nos. No obstant això, hem triat un camí diferent. I al final, eixa és la millor cura: ser lliures per a triar. Ser lliures per a elegir... encara que siga equivocadament."

Ara Lena s'ha transformat en un membre actiu de la resistència. La rebel·lió incipient que estava en marxa en Pandemònium s'ha encés en una revolució en Rèquiem, i Lena es troba en el centre de la lluita.
Mentres Lena s'interna en situacions i terrenys cada vegada més perillosos, Hana, la seua millor amiga, porta una còmoda i plaent vida en Pòrtland, sent la nóvia d'un jove alcalde.
Rèquiem està narrada seguint els punts de vista de Lena i Hana. La seua vida, que ha discorregut separada després dels últims esdeveniments narrats al llarg dels dos primers títols de la saga ("Delirium"y"Pandemonium") que per fi convergix en un final explosiu.

 "Açò, la qual cosa està succeint en este moment, és l'única cosa que importa. No és un joc. No és una broma. Açò és la guerra. És un poc més gran que tu i que jo. És més gran que tots nosaltres junts. Nosaltres ja no importem."