jueves, 10 de noviembre de 2016

Novetats

"Cuando llega la luz" de Clara Sánchez.

 La esperadísima continuació de "Lo que esconde tu nombre". Més d'1.000.000 de lectors.Pots protegir a qui més vols? No es pot fugir ni oblidar. El passat sempre et troba.
En l'últim any i mig, la vida de Sandra ha donat tota una bolcada. Després d'escapar de les enganyoses xarxes d'un grup d'ancians gens innocents instal·lats en el tranquil poble de Dianium, es trasllada a Madrid al costat del seu fill nounat, Janín. Allunyada del passat, la seua nova vida sembla feliçment canalitzada, però un dia, en arreplegar a Janín de la guarderia, troba una nota anònima en la seua motxilla: «ON ESTÀ EL TEU AMIC JULIÁN?». Després de molt temps sense saber d'ell, Sandra haurà de localitzar-lo i posar-lo sobre avís: algú camina sobre la seua pista i no es detindrà davant res fins a trobar-lo.
Mentrestant, Julián passa els seus dies en la residència Los Tres Olivos. Des que Sandra i ell van posar al descobert el parador de diversos membres de la Hermandad, ell ha seguit obstinat a traure a la llum la cara oculta d'antics nazis instal·lats en la costa llevantina. Ara alguns, ja octogenaris, comparteixen residència amb el vell Julián, qui haurà de conviure amb ells en el més estricte anonimat per a no ser descobert.
Després de "Lo que esconde tu nombre", l'apassionant intriga de "Cuando llega la luz" ens endinsa en una història d'amor i de coratge, de memòria i de culpa, d'esperança i de fortalesa. Un subjugant relat sobre la venjança, els límits del mal i la força que s'amaga, quasi invisible, en el costat més fosc de l'ésser humà.