martes, 25 de julio de 2017

Presentació del llibre "Sakti" de Raquel Calabuig

El proper dimecres 26 de juliol a les 19.00 h. tindrà lloc  a la Biblioteca Casablanca de la Platja d'Almenara  la presentació del llibre «Sakti» de Raquel Calabuig.
" Raquel amb la seua essència d'esperit inquiet, on qualsevol cosa que tinga a veure amb la creació i imaginació cap, s'inicià des de xicoteta en l'escriptura, però no és fins fa dos anys quan procedeix a l'elaboració de llibrets teatrals, havent aconseguit representar en aquest temps cinc de les seues obres, en l'associació teatral amateur en la qual es troba.
També és la guionista en enguany d'un curt escruixidor sobre la malaltia de l'Alzheimer, a punt de rodar-se i conclou l'any 2017 amb la publicació de la seua primera novel·la. Sakti novel·la juvenil amb una mescla de crua realitat, aventura amor i fantasia."
 Us deixem la ressenya del llibre per a aquells que estigueu interessats.
 
"Corren mals temps per a Sakti, sembla que la seua vida està ancorada en la monotonia i desesperació per trobar un treball. La seua adolescència està marcada per una situació familiar difícil i les seues relacions amoroses sumen zero en la seua trajectòria. De sobte, el descobriment d'eixe estrany jove anomenat Fran, amb el qual li succeeixen coses sobrenaturals inesperades, fa que hagen de fugir en un viatge a un lloc insòlit, sentir unes experiències més enllà de l'enteniment i saber mantenir un secret que no es pot desvetlar a la humanitat. D'ells i d'"algú" més, dependrà l'armonia de la vida."