lunes, 18 de septiembre de 2017

Novetats

"La sustancia del mal" de Luca d'Andrea
Ja pots gaudir a la biblioteca del thriller literari de l'any."No devoraràs aquest llibre: aquest llibre et devorarà a tu."
Sinopsi: "En 1985, durant una terrible tempesta, Kurtz Schaltzmann, Markus Baumgartner i la seua germana Evi són brutalment assassinats en el Bletterbach, un enorme canó tirolés els fòssils del qual expliquen la història del món.
Trenta anys més tard, Jeremiah Salinger, un documentalista nord-americà recentment instal·lat en un llogaret de la zona al costat de la seua dona Annelise i la seua filla xicoteta, s'obsessiona amb aqueix cas mai resolt. Tots al seu al voltant, des del seu sogre Werner, exdirector del Socors Alpí i un dels homes que van descobrir els cossos mutilats, fins a la mateixa Annelise, són sospitosos d'alguna manera i ningú desitja remoure el passat. No obstant això, és com si aquell sagnant esdeveniment arrossegara una maledicció i en el Bletterbach haguera despertat alguna cosa espantosa, tan antiga com la mateixa terra, que es creia desapareguda.
Podrà Salinger descobrir la veritat i sobreviure a ella?"