miércoles, 30 de mayo de 2018

Novetats (Maig-Juny)

La bruja de Camilla Läckberg. 

La desaparició de Linnea, una nena de quatre anys, d'una granja als afores de Fjällbacka, desperta tràgics records. Trenta anys abans es va perdre en la mateixa granja el rastre d'una altra nena, Stella, que al cap de poc temps va ser trobada sense vida. Llavors dos adolescents van ser acusades i declarades culpables del seu segrest i assassinat, però van evitar anar a presó per ser menors d'edat. Una d'elles, Helen, ha portat una vida afable en Fjällbacka; l'altra, Marie, una actriu d'èxit, torna per primera vegada després del succés per rodar una pel·lícula.
Els habitants de Fjällbacka s'organitzen per buscar a Linnea i no poden evitar preguntar-se si altres nenes poden estar en perill. Encara que Patrik creu que la veritat sempre troba el seu camí malgrat els rumors, tant ell com els seus companys de la comissaria investiguen la connexió entre tots dos casos.
Tan sols la seua dona Erika sembla conservar la calma; fa algun temps que treballa en un llibre sobre l'assassinat d'aquella nena, aparentment resolt fa anys. Però la recerca obrirà antigues ferides i augmentarà la por al fet que les coses desconegudes porten terribles conseqüències per a tots els habitants de Fjällbacka.