miércoles, 30 de mayo de 2018

Novetats (Maig-Juny)

A corazón Abierto de Anna Gavalda.

 La escritora francessa Anna Gavalda torna al génere que la va catupultar a la fama, el relat curt, preguntada per la seua ultima obra la escritora respon:"Podria dir que és una recopilació de set novel·les curtes, però no les veig així. Per a mi, no són històries poblades de personatges, són gent. Autèntica gent. Perdó, gent autèntica. Parlen per intentar veure clar, es despullen, confien, viuen a cor obert. No tots ho aconsegueixen, però observar-ho m'entendreix. És pretensiós parlar dels meus propis personatges anunciant que us commouran, però per a mi no són personatges, són gent, gent real, gent nova; gent autèntica."
Profunda i directa, tendra i reconfortant, plena d'ironia i, sobretot, de benevolència, A cor obert és una oda a aquells que reconeixen la seua feblesa, afronten la seua vulnerabilitat i es despullen de tota armadura per revelar-se tal com són.
Anna Galvada, «l'escriptora francesa contemporània amb més èxit» (La Razón) i narradora de la vida quotidiana per excel·lència, torna al seu gènere favorit en el qual la crítica ha definit com «un llibre perfecte» (Transfuge) i «una petita joia» (Atlantico).