miércoles, 22 de noviembre de 2017

Novetats (novembre)

"Origen" de Dan Brown.

Robert Langdon, professor de simbologia i iconografia religiosa de la Universitat Harvard, acudeix al Museu Guggenheim Bilbao per assistir a un transcendental anunci que «canviarà la faç de la ciència per sempre». L'amfitrió de la vetllada és Edmond Kirsch, un jove multimilionari, que s'ha convertit en una figura de renom mundial gràcies als seus visionaris invents tecnològics i a les seues audaces prediccions. Kirsch, un dels alumnes més brillants de Langdon, anys enrere, es disposa a revelar un extraordinari descobriment que donarà resposta a les dues preguntes que han obsessionat a la humanitat des del principi dels temps.

D'ON VENIM? ON ANEM?

Al cap de poc de començar la presentació, meticulosament orquestrada per Edmond Kirsch i la directora del museu Ambra Vidal, esclata el caos per a sorpresa de centenars de convidats i milions d'espectadors a tot el món. Davant la imminent amenaça que la valuosa troballa es perda per sempre, Langdon i Ambra han de fugir desesperadament a Barcelona i iniciar una carrera contrarellotge per localitzar la críptica contrasenya que els donarà accés al revolucionari secret de Kirsch.

ORIGEN es desenvolupa íntegrament a Espanya. Barcelona, Bilbao, Madrid i Sevilla són els escenaris principals en els quals transcorre la nova aventura de Robert Langdon. De la mà de l'autor de "El Código Da Vinci", el lector recorrerà escenaris com el Monestir de Montserrat, la Casa Milà (La Pedrera), la Sagrada Família, el Museu Guggenheim Bilbao, el Palau Real o la Catedral de Sevilla.

Com ja va succeir amb París en "El codigo Da Vinci", amb Roma en "Ángeles y demonios" o amb Florència en "Inferno", els escenaris de les novel·les de Dan Brown sempre han estat un element clau en les seues trames.